skip to Main Content

Digitalprint

Ved digitalprint trenger du ikke lenger brenne inne med et overopplag. Vi kan enkelt gjøre endringer i dine trykksaker og printer nye for deg i små og større opplag ved behov. Vi printer ensidig/tosidig på papir opptil ca. 300 gram i de fleste formater. Alt kan printes med personifisering, strekkoder, QR-koder osv. Mail4you har 5 printere med en total kapasitet på ca. 49000 A4 tosidig pr. time. Ved større opplag printer vi oppdraget fra rull til rull sammenhengende på bane. Ensidig og tosidig print i fullfarge eller svart. Muligheter for dynamisk perforering. Vi digitalprinter også konvolutter fra C6 opp til C4 i farger med logo og adressering.

Personifiserte brosjyrer

Merker du en synkende interesse for ditt medlemsblad eller magasin?
Velger du digitalprint kan personifiserte brosjyrer være løsningen!

Ved å personifisere (segmentere) innholdet vil hver enkelt mottaker få et medlemsblad/magasin som er bedre tilpasset egne interesseområder. Dette kan enkelt gjøres med kunnskap om dine medlemmer og kunder; f.eks. kjønn og alder eller andre relevante data. Ved bruk av fast stoff og målrettet innhold i èn og samme utsendelse, kan et magasin som tidligere hadde 24 sider nå reduseres til en 12 eller 16 sider ved å tilpasse tekst og budskap opp mot hver enkelt målgruppe. Innsalg av annonser vil også bli mye enklere da annonsører vil treffe sine målgrupper bedre.

Dersom kunden ikke har tilgang til relevant data, kan vi bistå med tilføring av informasjon for segmentering (vask av adresselister). En annen fordel er mindre papir, plast og transport som gir en billigere og mer miljøvennlig produksjon. Vil du vite mer? Ta gjerne kontakt med Chris eller Oscar for ytterligere informasjon.

Back To Top