skip to Main Content

Personifiserte brosjyrer

 

Med personifiserte brosjyrer kan du gi dine lesere mer av det de faktisk ønsker. Ved å presentere relevante budskap til rett person til riktig tid vil du kunne oppleve økt interesse og engasjement for ditt medlemsblad eller magasin.

Hva?

Med personifiserte brosjyrer vil hver enkelt mottaker få et medlemsblad/magasin som er tilpasset egne interesseområder. Ved å personifisere innholdet vil man som avsender skape mer relevant lesing for hver enkel person. Når tekst og budskap er tilpasset mottakeren blir også innsalg av annonser mye enklere da annonsører vil treffe sine målgrupper bedre. Personifiserte brosjyrer kan benyttes av alle som produserer kundeaviser, medlemsbrosjyrer, blader og magasiner – her finnes det ingen grenser!

Hvorfor?

Ved bruk av fast stoff og målrettet innhold i èn og samme utsendelse, kan et magasin som tidligere hadde 24 sider nå reduseres til 12 eller 16 sider ved å tilpasse tekst og budskap opp mot hver enkelt målgruppe. Ved å benytte seg av personifiserte brosjyrer vil det bli lettere å treffe de ulike leserne og deres følelser på en ny, mer overbevisende måte. En mer personrettet tilnærming bidrar til at du vekker oppmerksomheten hos mottakeren, og du som avsender vil merke økt og bedre effekt. Med personifiserte brosjyrer kan man selge inn den samme reklameplassen i magasinet flere ganger, og innsalg av annonser blir både enklere og mer lønnsomt. Med digital print er alt mulig! En annen fordel er naturligvis at man får en mer miljøvennlig og billigere produksjon med mindre papir, plast og transport.

Hvordan?

Med kunnskap om dine medlemmer og kunder som for eksempel kjønn og alder eller annen type datainnsamling er det enkelt å skape personifiserte brosjyrer. Dersom kunden ikke har tilgang til relevant data, kan vi bistå med tilføring av informasjon for segmentering (vask av adresselister). I et samarbeid med mail4you kan kunden være trygg på å ha god oppfølging og dialog gjennom hele prosjektet.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta kontakt med Chris eller Oscar for ytterligere informasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top